Wij geven onze klant graag volledige aandacht;
onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Wij geven onze klant graag volledige aandacht; onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Heeft u vragen over een van onze projecten, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies? Bel of email ons dan!

VINYLVLOER ZONDER VINYL

H&T Vloeren biedt een gezond alternatief voor de gebruikelijke vloeren van vinyl: een VINYLVLOER ZONDER VINYL.
Deze vloer beschikt over het Blaue Engel-keurmerk en is 100% Made in Germany. Een vinylvloer zonder vinyl biedt alle voordelen van een PVC-vloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit), maar zonder de vooral ecologische en technische nadelen die deze vloeren met zich mee te brengen. Onze vinylvloeren zonder vinyl zijn – in tegenstelling tot de meeste vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig.

De decors omvatten alles wat u nodig heeft voor een moderne vloervormgeving. Van tijdloze eiken oppervlakken in verschillende kleurvarianten en authentieke leisteen dessins, tot bijzondere en trendy vintage decors. Elke van de 18 decors is verkrijgbaar in vier verschillende opbouwtypen, en dat steeds als korte plank en als modern groot tegelformaat.

En waarom zonder vinyl?

Wat veel mensen niet weten: “vinyl” stamt van het begrip pvc: polyvinylchloride. Dat is niet per se iets slechts, maar het kan weekmakers bevatten, die bezwaren voor de gezondheid en  het milieu met zich meebrengen. Om nog maar te zwijgen van de geuren die eruit vrijkomen. Daarom komt er bij deze moderne vloeren geen vinyl of pvc in. Maar wel de voordelen ervan. Want die zijn onomstreden: onderhoudsgemak,  extreme bestendigheid, robuustheid en watervastheid.

“Een VINYLVLOER ZONDER VINYL is – in tegenstelling tot de meeste vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. ”