Wij geven onze klant graag volledige aandacht;
onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Wij geven onze klant graag volledige aandacht; onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Heeft u vragen over een van onze projecten, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies? Bel of email ons dan!

TRENDS

De absolute trend van dit moment is traditioneel parket wat in patroon gelegd wordt en dat in combinatie met moderne kleuren. Maar uiteraard is alles mogelijk.

Van klassiek tot modern, van multiplank tot massief hout, van visgraat tot Hongaarse punt, H&T Vloeren is uw specialist op elk gebied. Hieronder ziet u deze trends vertaald in projecten zoals opgeleverd door H&T Vloeren.

 

PRACHTIG PROJECT IN SAMENWERKING MET KING KONGS

Type vloer : traditioneel gelegde visgraatvloer in waanzinnig mooie moderne villa. Kleur BLACK PEARL.

Ruimte: Door bijna de gehele woning.
 

RESTAURANT LA DOLCE VITA EINDHOVEN

Type vloer : geplakte PVC visgraatvloer. Gaat volledig op in het schitterende interieur.

Ruimte: Prachtig nieuw restaurant in de Eindhovense Dommelstraat.

GRACHTENPAND SINGEL AMSTERDAM

Type vloeren: eiken parketvloeren in visgraat.

Merk: Di Legno®.
Kleur: Ostia.

In dit drie verdiepingen tellende grachtenpand aan de Amstardamse Singel ligt op iedere plek waar mogelijk een prachtige visgraat van Di Legno®. Tevens zijn de trappen op dezelfde wijze bekleed.

WOONHUIS MIERLO

Type vloer: Di Legno in kleur “Ostia’ in visgraat gelegd 55 x 11 centimeter en 9 millimeter dikte.

Traditioneel parket, verlijmd en genageld op 8 millimeter eiken mozaiek in verband met vloerverwarming.

VILLA KARPENDONKSE PLAS EINDHOVEN

Type vloer : vloerdelen van 24 centimeter verlijmd op de betonvloer gelijkvloers met natuursteen op vloerverwarming. Inclusief eiken parketvloer geschuurd en opnieuw behandeld in gelijke kleur.

Kleur: gerookt wit ingewassen inclusief witte zeep.
Ruimte: eet- en woonkamer.

APPARTEMENT AMSTERDAM WEST

Type vloer: verouderde visgraat 75 x 15 centimeter. Samengestelde parketvloer op basis van multiplex in verband met vloerverwarming.

Kleur: kleur is enkel gerookt wit ingewassen inclusief grijze zeep.
Ruimte: gehele appartement exclusief natte ruimtes.

MEESTER KEEMAN WAALRE

MATERIALEN

Type vloer: Frans eiken Multiplank, 18 centimeter breedte rustiek ab met microvelling. Kleur: dubbel gerookt naturel geolied (Woca naturel diamant). Ruimte: 250 m2 in

WERKWIJZE

De Multiplanken zijn verlijmd op een cementdekvloer voorzien van vloerverwarming. De vloer is rondom opgesloten door een tegelvloer waar strak tegenaan is gewerkt. Doordat de vloer een stabiele werking heeft door de opbouw van de plank is deze zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming en gelijkvloers afwerken met andere materialen. Geen strips of platte lijsten als het niet nodig is.

WOONHUIS HEEZE

Type vloeren: eiken parketvloeren in visgraat en hongaarse punt.

Merk: Di Legno®.
Kleur: Ostia.
Tevens zijn de trappen op dezelfde wijze bekleed.

SKYBAR 'VANE' EINDHOVEN

MATERIALEN

Type vloer: Frans eiken Multiplank, 18 centimeter breedte rustiek ab met microvelling.
Kleur: dubbel gerookt naturel geolied (Woca naturel diamant).
Ruimte: 150 m2 in restaurant.

WERKWIJZE
De Multiplanken zijn verlijmd op een cementdekvloer voorzien van vloerverwarming. De vloer is rondom opgesloten door een tegelvloer waar strak tegenaan is gewerkt. Doordat de vloer een stabiele werking heeft door de opbouw van de plank is deze zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming en gelijkvloers afwerken met andere materialen. Geen strips of platte lijsten als het niet nodig is.

WOONHUIS LANDGOED WAALRE

Type vloer: eiken multiplanken in brede visgraat 90 x 18 centimeter, geborsteld en kanten hand geschraapt. Verlijmd op de cementdekvloer inclusief vloerverwarming.

Kleur: gebrand, gerookt, zwart gebeitst en in de was gezet.
Ruimtes: 210 m2 gehele woning exclusief natte ruimtes.

VILLA LAREN

MATERIALEN

Traditioneel parket 9 millimeter, frans eiken premier in blokmotief 60 x 60 centimeter / Versailles 100 x 100 centimeter / planken van 18 centimeter zonder v-groef. Kleur: enkel gerookt/ naturel white geolied. Ruimtes: speelkamer / kantoor / woonkamer / eetkamer.

WERKWIJZE
De vloeren zijn traditioneel gelegd, verlijmd en genageld op een eiken mozaïek ondervloer in verband met vloerverwarming. De vloeren, die gelijkvloers doorlopen, zijn geheel geschuurd, gepolijst en in de behandeling gezet.

GRACHTENPAND AMSTERDAM

MATERIALEN

Frans eiken visgraat 60 x 12 centimeter traditioneel gelegd.
Kleur: geloogd en geolied met Woca invisible.

WERKWIJZE
De onbehandelde uitstraling van de vloer geeft een zeer natuurlijke sfeer. Het onderhoud wordt gedaan door middel van zepen. Hierdoor maakt men de vloer schoon en voedt men deze in én handeling. Woca naturel zeep: reinigt en voedt!

WOONHUIS VALKENSWAARD

MATERIALEN

Frans eiken rustiek, Multiplank van 22 centimeter breedte met microvelling. Kleur: enkel gerookt wit in geolied (Woca diamant extra wit). Afwerking met hoge mdf plinten van 12 centimeter kant en klaar gelakt ral 9010 zijdeglans.

WERKWIJZE
De vloerdelen zijn rechtstreeks verlijmd, met een 2 componenten lijm, op een tegelvloer waarbij deze grondig is ontvet en opgeruwd voor een perfecte verlijming. De tegelvloer was vlak zonder grote voegen, hierdoor was het niet nodig om de vloer uit te vlakken d.m.v. egaliseren. Na het leggen en afwerken is de vloer gezeept  voor een extra beschermlaag (Woca soap White).

WOONHUIS TILBURG

Hongaarse punt 900 x 180 x 9 millimeter traditioneel gelegd.

Behandeling witte zeep voor een natuurlijke uitstraling. 

“Iedere vloer is anders en iedere klant heeft andere wensen; beiden komen tot uitdrukking in ons advies.”