Wij geven onze klant graag volledige aandacht;
onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Wij geven onze klant graag volledige aandacht; onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Heeft u vragen over een van onze projecten, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies? Bel of email ons dan!

Di Legno®

Het kwaliteitsmerk Di Legno® uit België heeft Kees van Tilburg gevraagd of H&T Vloeren haar collectie wil uitbreiden met de planken van Di Legno®. Gespecialiseerd in veroudering van hout richt Di Legno® zich op het hogere segment. Parket van Di Legno is bijzonder. De eiken parketten worden met behulp van zelf ontwikkelde technieken verouderd en gepatineerd en bieden u de mogelijkheid om een nieuwe vloer te plaatsen die beantwoordt aan onze eigentijdse behoeften maar tegelijk de uitstraling heeft van intense doorleefdheid en tijdloos gebruiksgenot. Al het hout dat door Di Legno verwerkt wordt is afkomstig van verantwoord en duurzaam beheerde bossen en de productietechnieken die worden toegepast zijn verregaand milieuvriendelijk. De grootste troef is en blijft de unieke fraaie esthetiek van de parketten die ongeëvenaard blijft. Aan de productie, plaatsing en afwerking besteedt H&T de grootst mogelijke zorg. H&T Vloeren is er trots op dit fantastische product te mogen leveren! U bent van harte welkom in onze showroom om de geweldige kwaliteit en sfeer van dit product te beleven!
“Laat u goed adviseren over de mogelijkheden bij H&T, zodat we zeker zijn dat u een vloer krijgt die al uw wensen overtreft!“