Wij geven onze klant graag volledige aandacht;
onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Wij geven onze klant graag volledige aandacht; onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Multiplanken

Woont u in de omgeving van Eindhoven en zoekt u een nieuwe vloer? Dan bent u bij H&T Vloeren aan het juiste adres. H&T beschikt over de meest uiteenlopende mogelijkheden om uw wensen in te vullen waar het gaat over een houten vloer.

Van klassiek tot modern, van visgraat tot brede delen, met de hand gemaakt en afgewerkt, H&T Vloeren is er helemaal in thuis. Niet voor niets dat ook gerenommeerde binnenhuisarchitecten een beroep doen op H&T Vloeren voor grote projecten.

Onze no-nonsense aanpak plus inleving in de wensen van de klant zorgen dat wij ook voor uw woning of bedrijf de perfecte parketvloer kunnen adviseren, leggen en onderhouden. H&T Vloeren beschikt daarnaast over een grote collectie multiplanken vloeren.

Multiplanken hebben een wat robustere uitstraling dan parket, met name door de breedte van de planken. Een multiplanken-vloer van H&T Vloeren heeft u voor het leven!


Waarom voor een multiplanken-vloer naar H&T Vloeren?

Bij het aanleggen van een multiplanken-vloer, is vakmanschap van groot belang, want het verwerken van extra brede multiplanken is een vak apart.

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden bij H&T Vloeren, zodat we zeker zijn dat u een vloer krijgt die al uw wensen overtreft!

Andere bezoekers bekeken ook: