Wij geven onze klant graag volledige aandacht;
onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Wij geven onze klant graag volledige aandacht; onze showroom gaat dan ook alleen open op afspraak.

Houten vloeren Mierlo

Houten vloeren Mierlo

Woont u in Mierlo en zoekt u een nieuwe vloer? Dan bent u bij H&T Vloeren aan het juiste adres. H&T beschikt over de meest uiteenlopende mogelijkheden om uw wensen in te vullen waar het gaat over een houten vloer.

Van klassiek tot modern, van visgraat tot brede delen, met de hand gemaakt en afgewerkt, H&T Vloeren is er helemaal in thuis. Niet voor niets dat ook gerenommeerde binnenhuisarchitecten een beroep doen op H&T Vloeren voor grote projecten.

Onze no-nonsense aanpak plus inleving in de wensen van de klant zorgen dat wij ook voor uw woning of bedrijf de perfecte parketvloer kunnen adviseren, leggen en onderhouden. Een parketvloer van H&T Vloeren heeft u voor het leven!

Waarom voor houten vloeren naar H&T Vloeren?

H&T Vloeren richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. De no-nonsense aanpak van onze mensen en de inleving in de wensen van de klant zorgen dat H&T Vloeren ook voor u de perfecte parketvloer kan adviseren, leggen en onderhouden. Een echte traditionele parketvloer van H&T Vloeren heeft u voor het leven! 

Multiplanken

Naast het vakmanschap en de ruime collectie op het gebied van parket beschikken wij over een grote collectie multiplanken vloeren. Multiplanken hebben een wat robustere uitstraling dan parket, met name door de breedte van de plank

Ook hierbij is ons vakmanschap van groot belang, want het verwerken van extra brede multiplanken is een vak apart. Laat u goed adviseren over de mogelijkheden bij H&T, zodat we zeker zijn dat u een vloer krijgt die al uw wensen overtreft!

Verouderde vloeren

Eén van de specialiteiten van H&T is verouderde vloeren. De kleurtoepassingen die we hierbij kunnen bieden sluiten naadloos aan op de wensen in het hogere segment. Verouderde vloeren passen niet alleen van nature in een klassiek interieur, maar vormen ook een verrassend contrast met juist hypermodern design. Alle mogelijke breedtes en patronen zijn hierin verkrijgbaar. Vast gelegd of zwevend. Verouderde vloeren vragen bovendien weinig onderhoud. Kom gerust kijken naar de voorbeelden in onze showroom.

Di Legno®

Het kwaliteitsmerk Di Legno® uit België heeft Kees van Tilburg gevraagd of H&T Vloeren haar collectie wil uitbreiden met de planken van Di Legno®. Gespecialiseerd in veroudering van hout richt Di Legno® zich op het hogere segment.

H&T Vloeren is er trots op dit fantastische product te mogen leveren! U bent van harte welkom in onze showroom om de geweldige kwaliteit en sfeer van dit product te beleven!

Andere bezoekers bekeken ook: